invulpagina

Vanwege de Coronamaatregelen hebben we het afgelopen jaar weinig samen kunnen doen.

Daarom hebben wij besloten om voor het komende jaar geen contributie te innen.


We hadden het idee om u de mogelijkheid te geven om dit te doneren aan de lokale voedselbank Oss, zodat we iets kunnen geven aan de mensen in de buurt die hier gebruik van moeten maken. Uiteraard is dit maar een idee, en zeker geen verplichting. Alleen als u aangeeft dat u hier aan mee wilt doen, zullen wij er voor zorgen dat het daar terecht komt. U mag uiteraard ook zelf een ander doel kiezen. 

Afhankelijk van de aantallen en gemaakte keuzes zullen wij het verwerken, en laten we weten wat ermee gedaan is.

 
Contributie doneren aan voedselbank (contributie wordt afgeschreven en als gift van 't Mun gedoneerd)
Contributie doneren aan gehandicapten zorg Schaijk
Contributie als normaal (geld blijft in onze vereniging)
Geen contributie afschrijven, ik kies zelf een doel
 
 
 

Voedselbank voor Oss en Omgeving

oog voor voedsel, hart voor mensen

 

Voedselbank schenkt waardigheid

 

‘Jullie vullen niet alleen de voedselbox maar geven ook het vertrouwen  in de medemens en instanties terug’ Zomaar een citaat uit een kaart van een klant van de Voedselbank voor Oss en Omgeving. Het was voor deze klant moeilijk de stap naar de Voedselbank te moeten maken. Ze voelde zich mislukt, schaamte overheerste. Na haar eerste bezoek overheerste echter blijdschap en opluchting.

 

De Voedselbank schenkt de mensen niet alleen een maaltijd op tafel, maar geeft ze waardigheid terug. Dat ze weer mee kunnen tellen en leren op eigen benen te staan. Dat kunnen de vrijwilligers niet alleen: uw hulp is broodnodig. Dat kan onder meer door lid te worden van de Club van 100. Hoe dat kan, surf naar: https://voedselbank-oss.nl/wat-kunt-u-doen/

 

 

Wekelijks verzorgt de Voedselbank voor Oss en Omgeving rond de 200 voedselpakketten voor ruim 650 personen, waaronder 250 kinderen onder de 18 jaar. Vijftig vrijwilligers zetten zich iedere week weer in voor de Voedselbank. Ze maken de voedselpakketten, transporteren de producten, besturen  en zorgen voor een uitgifte. En niemand krijgt er een cent voor, allemaal 100 procent vrijwillig. En omdat we louter gekregen levensmiddelen verstrekken, voorkomen we tevens voedselverspilling.

 

De Voedselbank is te volgen op twitter @VoedselbankOss via facebook voedselbankoss en de website Voedselbank-oss.nl